Santa Cruz želi zapustiti Bayern

Paragvajski nogometaš Santa Cruz želi zapustiti vrste nogometnega prvaka bundeslige Bayerna iz Münchna, ker ne želi več "greti" klopi za rezervne igralce.

Objavljeno
04. april 2007 20.55
Roque Santa Cruz med pripravami na drevišnji obračun
München - Paragvajski nogometaš Roque Santa Cruz je danes za nemški časnik Sport Bild dejal, da želi zapustiti vrste nogometnega prvaka bundeslige Bayerna iz Münchna, ker ne želi več "greti" klopi za rezervne igralce. "Moja odločitev je povsem jasna. Moram oditi, karkoli se bo zgodilo, kdorkoli bo klub zapustil ali prispel," je dejal 25-letni paragvajski napadalec, ki se je naveličal dejstva, da je v zadnjem obdobju druga violina v postavi bavarskega šampiona.

Santa Cruz je še dejal, da po koncu sezone ne želi zapustiti samo Bayerna, tudi Nemčija ga namreč ne mika več, kar zadeva njegovo športno pot. Sicer je Paragvajec član münchenskega moštva že od leta 1999, pogodba pa mu velja vse do leta 2009.

Mesto v udarni enajsterici je Santa Cruz izgubil po poškodbi in čeprav imajo v konici napada kot po pravilu prednost Roy Makaay, Lukas Podolski in Claudio Pizarro, je trener Ottmar Hitzfeld dejal, da odhod omenjenega nogometaša ne pride v poštev.