Schumacher bo dobil novo pisarno

Michael Schumacher je zaključil svojo kariero dirkača formule 1, kljub temu pa bo še vedno sodeloval z italijansko ekipo Ferrari, ko bo v Maranellu dobil tudi svojo pisarno.

Objavljeno
24. december 2006 11.30
Nasmejani Michael Schumacher
Ljubljana - Michael Schumacher je zaključil svojo kariero dirkača formule 1, kljub temu pa bo še vedno sodeloval z italijansko ekipo Ferrari. Čeprav Nemški dirkač in absolutni rekorder bo pomagal moštvu iz Maranella tako pri razvoju novega dirkalnika, kot tudi pri športnih avtomobilih te prestižne znamke. Kar pa ne pomeni, da bo Michael ves čas prisoten tudi na dirkah formule 1, kot so povedali v ekipi. Ves čas bodo povezani tudi, ko bo Nemec doma v družinskem krogu, je povedal tehnični direktor Mario Almondo

Luca di Montezemolo
je potrdil, da bo imel Michael Schumacher v tovarni tudi svojo pisarno. ''Želel sem si, da bi Michael nadaljeval še eno sezono, je zainteresiran za sodelovanje z nami. Vsekakor je njegova pomoč zaradi bogatih izkušenj zelo dobrodošla'', je povedal predsednik Ferrarija.

V Ferrariju napovedujejo spremembe in pohod na sam vrh. Za status prvega dirkača v moštvu pa se bosta borila Kimi Raikkonen in Felipe Massa.