Scottie Pippen ima dovolj pokoja

Ameriški košarkar Scottie Pippen, ki je oktobra 2004 končal 17-letno kariero v severnoameriški ligi NBA, se želi vrniti na košarkarski parket.

Objavljeno
17. februar 2007 17.02
Scottie Pippen
Las Vegas - Ameriški košarkar Scottie Pippen, ki je oktobra 2004 končal 17-letno kariero v severnoameriški ligi NBA, se želi vrniti na košarkarski parket. Šestkratni prvak lige NBA in dvakratni olimpijski prvak z ameriško reprezentanco je med vikendom zvezd v Las Vegasu priznal, da ima dovolj pokoja in da si želi osvojiti sedmi šampionski prstan. "Vem, da še vedno lahko dobro igram košarko. O vrnitvi razmišljam že nekaj mesecev in rad bi pokazal, da še nisem za staro šaro," je dejal 41-letni Pippen.

Nekdanji košarkarski zvezdnik ni igral že vse od upokojitve pred dvema letoma in pol, potem ko je 17 let igral v ligi NBA pri Chicagu, Houstonu in Portlandu. Pozimi se je v Fort Lauderdaleu na Floridi pripravljal na vrnitev na parket in prepričan je, da je napočil čas, da s svojim znanjem pomaga enemu izmed bližnjih klubov, najraje bi se priključil Miamiju ali San Antoniu.