Sneijder zavrnil Inter

Potem ko je bil nizozemski nogometaš Wesley Sneijder z eno nogo že v Interju, je nepričakovano zavrnil ponudbo Italijanov. Problem naj bi bil v igralčevi plači, ki naj bi znašala "le" 3,5 milijona evrov.

Objavljeno
25. avgust 2009 22.02
Š. Ro./STA
Š. Ro./STA
Madrid - Potem ko je že kazalo, da le še trenutki ločijo Nizozemca Wesleyja Sneijderja od podpisa pogodbe z italijanskim nogometnim prvakom Interjem, je saga o prestopu nizozemskega reprezentanta iz madridskega Reala dobila nov zasuk. Petindvajsetletni vezist je namreč zavrnil pot v Italijo.

Sneijder se je po dveh sezonah pri španskem velikanu znašel na stranskem tiru, saj sta klub okrepila Cristiano Ronaldo in Kaka. Toda Nizozemec je kljub temu, da sta se kluba že dogovorila o vseh podrobnostih in da so mu v madridskem klubu dali jasno vedeti, da zanj v prihodnje ne bo prostora, zavrnil možnost odhoda v Italijo. Pri Realu so mu celo že izpraznili omarico v garderobi.

 

Po drugi strani pa Inter nujno potrebuje novega vezista in je Realu ponudil 15 milijonov za Sneijderja, kar je bilo dovolj, da so Španci prižgali zeleno luč. Toda po poročanju španskih medijev se je nato zataknilo pri igralčevi plači. Pri Realu Nizozemec zasluži štiri milijone evrov na sezono, Inter pa mu je ponudil "le" 3,5 milijona.