Sreča v nesreči za Ano Gros

Kot srečo v nesreči je nedeljsko poškodbo Ane Gros na tekmi s Hypom označila direktorica rokometašic Krima Mercatorja Deja Ivanović, ki je bila vesela vesti iz zdravniške službe, da obetavna slovenska reprezentantka nima zlomljenega gležnja.

Objavljeno
09. november 2009 16.20
Peter Zalokar
Peter Zalokar
Ljubljana - Gre pa za hujši zvin, zato ni znano, koliko časa bo trajalo okrevanje mlade Velenjčanke. Njen nastop na nedeljski tekmi 4. kola lige prvakinj v danskem Aalborgu pa je močno vprašljiv. Grosova je zelo dobro igrala proti Hypu in izdatno prispevala k zmagi s 35:24, vendar jo je ustavila poškodba ob koncu prvega polčasa, zaradi katere so jo morali odnesti z igrišča.

Krim je sicer v polni dvorani na Kodeljevem dosegel že tretjo zaporedno zmago in je poleg Larvika in Oltchim Valcee edini, ki ima v ligi prvakinj še vedno stoodstotni izkupiček. Nastop v drugem delu si je že zagotovil, zelo blizu pa je tudi osvojitvi prvega mesta v skupini B, kar bi mu nekoliko olajšalo delo v boju za polfinale, ki je tudi cilj kluba.

Ta se je znašel na robu finančnega propada, z dobrimi igrami, visoko gledanostjo na televiziji ter pozitivnimi odmevi v dnevnem časopisju pa želi vodstvo kluba privabiti dodatne sponzorje. Podporo klubu je obljubil tudi častni predsednik in ljubljanski župan Zoran Jankovič, ki si je tekmo Krima proti Dunajčankam ogledal v živo.