Suspendirani Ilić stavil proti svojemu moštvu?

Avstrijski nogometni prvak Salzburg je suspendiral Sašo Iliča, nekdanjega srbskega reprezentanta, ker naj bi tekmo svojega moštva proti Laziu spremljal v eni izmed stavnic in se razveselil gola Italijanov.

Objavljeno
21. september 2009 14.24
P. Z./STA
P. Z./STA
Salzburg - Kot poročajo avstrijski mediji, naj bi Saša Ilić skupaj s svojim rojakom Đorđem Rakićem, ki igra za mlado moštvo Red Bulla, stavil proti svojemu moštvu (ta je tekmo evropske lige v Rimu dobil z 2:1), česar pa v klubu niso potrdili.

"Ilić je priznal, da je stavil na rezultat, a ne proti svojemu klubu, medtem ko Rakić zanika vse obtožbe. Ali je Saša stavil proti nam, ni glavno vprašanje, ker tega tako nikoli ne bomo izvedeli. Mi ne želimo, da naši igralci sploh stavijo. Do popolne razjasnitve afere bo igralec suspendiran," je dejal Heinz Hochhauser, športni direktor Salzburžanov.

Nogometaš zanika, da bi se veselil gola Lazia, medtem ko naj bi bil pri golih Avstrijcev brez čustev. "Pogosto sedim v tej stavnici in s svojimi rojaki gledam tekme. Včasih tudi stavimo, s tem pa tekme gledamo z večjim zanimanjem. Naša vplačila pa ne presegajo deset evrov, prav tako pa nikoli ne stavim proti svojemu klubu," se je branil Ilić, ki sicer v zadnjem času ni dobival veliko priložnosti za igro pri Rdečih bikih.