Tavares podaljšal zvestobo z Mariborom

Kljub privlačnim in finančno zelo donosnim ponudbam iz tujine Marcos Tavares ostaja v štajerskem klubu. Najboljši strelec vijoličastih je pogodbo podaljšal še za eno leto.

Objavljeno
21. avgust 2009 20.12
An.B./STA
An.B./STA
Maribor - Delovna vnema v Ljudskem vrtu navkljub bolečemu mednarodnemu porazu s praško Sparto ostaja na visoki ravni. Moštvo je opravilo dopoldanski regeneracijski trening, vodstvo kluba pa je doseglo namen pri sestavljanju kadrovske križanke. Marcos Tavares nadaljuje kariero v vijoličastem, pogodbo je podaljšal še za eno leto, torej do leta 2011.

 

Na današnji novinarski konferenci ni bilo velikega odziva medijev, je pa veliko pozornost izzvala vest, ki bo razveselila armado privržencev vijoličastih. Osrednja novica prestopnega roka je, da kljub privlačnim in finančno zelo donosnim ponudbam iz tujine najboljši strelec ostaja v štajerskem klubu. Če se Tavares z mariborskim klubom ne bi domenil za podaljšanje sodelovanja, potem bi lahko po koncu sezone odšel brez odškodnine in se hkrati že pozimi dogovarjal o prestopu v novo okolje.

 

"Sporočam kadrovsko novico: Marcos Tavares je podaljšal pogodbo z NK Maribor še za eno leto, torej ostaja naš član do 31. maja 2011. Ta odločitev pomeni, da želimo napredovati kot ekipa. Marcosa vidimo kot njen pomemben del, po profesionalni in človeški plati. Ogromno je dal ekipi, na igrišču in izven zelene površine. Zadovoljen je z življenjem v Mariboru, družina se tukaj odlično počuti in Marcos želi nadaljevati kariero v vijoličastem," je nadvse pomembno potezo pri oblikovanju klubskega tekmovalnega mozaika pojasnil športni direktor Zlatko Zahovič.