Đoković se je zahvalil tudi Štepaneku

Srbski teniški igralec Novak Đoković ima še vedno veliko težav na igrišču, zato je med drugim odslovil tudi Radeka Štepaneka.

Objavljeno
04. april 2018 17.25
reu TENNIS-FRENCHOPEN/
Beograd - Potem ko je konec marca nekdaj najboljši teniški igralec sveta Novak Đoković prekinil sodelovanje s trenerjem Andrejem Agassijem, je danes odslovil še svojega drugega trenerja, Čeha Radeka Štepaneka. S slednjim je Đoković sodeloval od lanskega novembra, a tudi Štepanek ni prinesel želenega obrata rezultatske krivulje navzgor.

»Zasebni odnos z Radekom Stepanekom ostaja dober, Novak je z veseljem delal z njim in se od njega veliko naučil. Za vse delo se mu najlepše zahvaljuje,«" so zapisali na uradni strani srbskega teniškega igralca, in dodali: »Đoković se bo zdaj osredotočil na prihodnje igre, želi se vrniti še močnejši, saj so mu zadnje poškodbe vzele precej samozavesti. Išče nove poti, kako se vrniti v vrhunsko formo. Po kratkem oddihu z družino se bo osredotočil na treninge in na sezono na pesku.«

Đoković je hkrati uradno potrdil, da se je razšel z Agassijem, potem ko je novica v javnost prišla prejšnji teden. Nov trener Srba, ki je v karieri med drugim osvojil 12 turnirjev za veliki slam, zaenkrat še ni znan.