Konec sezone za nosečo Sereno Williams

Na družbenem omrežju je teniška zvezdnica, ki je v 20. tednu nosečnosti, objavila fotografijo rahlo zaobljenega trebuščka.

Objavljeno
19. april 2017 20.49
FILES-TENNIS-WTA-USA-SERENA
J. P.
J. P.

Ljubljana - Nekdanja prva teniška igralka sveta Serena Williams, ki se bo prihodnji ponedeljek vrnila na čelo razpredelnice WTA, je najavila, da je letošnje sezone zanjo konec. Vendar pa za predčasno slovo tokrat niso krive poškodbe ali bolezni, temveč veselo pričakovanje prvega naraščaja. Prekaljena 35-letna Američanka, ki je tik pred prelomom leta naznanila zaroko s soustanoviteljem Reddita, leto mlajšim Alexisom Ohanianom (v ponedeljek bo dopolnil 34 let), je namreč že v dvajsetem tednu nosečnosti.

Zdaj je torej tudi uradno jasno, zakaj je zmagovalka 23 turnirjev velike četverice, tudi prvega letošnjega v Melbournu, v zadnjem obdobju kot po tekočem traku odpovedovala nastope na (domačih) turnirjih. Nazadnje je bila v pogonu ravno na januarskem odprtem prvenstvu Avstralije, nato pa je iz urnika izbrisala močna turnirja v Indian Wellsu in Miamiju. Serena je veselo novico danes na družbenih omrežjih (snapchat) podkrepila s fotografijo rahlo zaobljenega trebuščka, ki jo je pozneje sicer izbrisala.

Foto: snapchat