Williamsova prvič na Hopmanovem pokalu

Ameriška teniška igralka Venus Williams bo na začetku prihodnjega leta z Johnom Isnerjem sodelovala na Hopmanovem pokalu.

Objavljeno
19. september 2012 11.26
reut*Venus
M. Ž., Delo.si
M. Ž., Delo.si

Perth - Organizatorji Hopmanovega pokala, neuradnega svetovnega teniškega prvenstva za mešane pare, so sporočili, da bo na letošnji izvedbi tekmovanja, ki bo med 29. decembrom in 3. januarjem, sodelovala tudi Venus Williams.

32-letna Američanka, ki je v svoji karieri osvojila kar 43 lovorik, bo na Hopmanovem pokalu nastopila sploh prvič. »Še nikoli nisem bila v Perthu, tako da bo to zame prvič, pričakujem en res prekrasen turnir. Velikokrat sem si dvoboje ogledala po televiziji, tokrat pa bom tudi dejansko dobila priložnost zaigrati. Zelo sem vznemirjena,« je povedala Williamsova, ki bo nastopila skupaj z Johnom Isnerjem.

Udeležbo sta potrdila srbska teniška igralca Novak Đoković in Ana Ivanović, pri reprezentanci Avstralije je zaenkrat potrjen le Bernard Tomić.

Zadnjo izvedbo tekmovanja je dobila Češka - zastopala sta jo Petra Kvitova in Tomáš Berdych - ki je v finalu z 2:0 premagala Francijo (Marion Bartoli in Richard Gasquet).