Totti bi kariero zaključil v Romi

Italijanski nogometaš Francesco Totti bi rad podaljšal pogodbo z italijanskim prvoligašem Romo, saj si želi uspešno kariero končati v klubu, ki mu je zvest od sezone 1992/93.

Objavljeno
28. december 2006 14.33
Francesco Totti - Italija še vedno upa na njegovo vidnejšo vlogo v vrstah italijanske reprezentance
Rim - Italijanski nogometaš Francesco Totti bi rad podaljšal pogodbo z italijanskim prvoligašem Romo, saj si želi uspešno kariero končati v klubu, ki mu je zvest od sezone 1992/93. Zdajšnja pogodba 30-letnemu Tottiju, ki je z italijansko reprezentanco letos osvojil naslov svetovnega prvaka, poteče leta 2011, odlični napadalec pa si želi, da bi jo podaljšali še za dve ali tri sezone.

"Igral bom, dokler bom lahko, dokler se bom počutil dovolj sposobnega. Ko bom prenehal igrati, pa bom videl, kako naprej. Želim si ostati v nogometu, vendar nikakor ne kot trener," je dejal Totti, eden najbolje plačanih nogometašev v italijanski serie A, ki na sezono zasluži približno pet milijonov evrov.

Tottijeva kariera v sodobnem nogometu pomeni pravo redkost, saj vso poklicno kariero igra v istem klubu, čeprav so si ga v svojih vrstah želela številna evropska moštva.