V Celju so zaskrbljeni

Ekipi in trenerju Celja Pivovarne Laško se v primeru neuspeha na finalnem turnirju za pokal Slovenije, ki bo 14. in 15. aprila v Velenju, in v končnici državnega prvenstva obetajo denarne kazni.

Objavljeno
29. marec 2007 18.30
Celje - Celjska prevlada na domačem rokometnem prizorišču je iz leta v leto vse manj izrazita, upravni odbor pa je na torkovi seji RK Celje Pivovarna Laško sprejel nekatere zaključke. Najbolj udarna novica je zagotovo povezana s članskim moštvom, saj se ekipi in trenerju v primeru neuspeha na finalnem turnirju za pokal Slovenije, ki bo 14. in 15. aprila v Velenju, in v končnici državnega prvenstva obetajo denarne kazni.

Ob neizpolnitvi zastavljenih ciljev se ekipi in trenerju obetajo denarne kazni


Zaključni del pokalnega in državnega prvenstva, nabor igralcev, delo z mladimi ter komuniciranje z javnostmi, so bile osrednje teme poldrugo uro trajajoče seje upravnega odbora celjskega kluba. Ekipi in trenerju se ob koncu finalnega turnirja za pokal RS in končnice državnega prvenstva obetajo finančni ukrepi, če se seveda slika na parketu rokometnih dvoran ne bo popravila in ekipa ne bo izpolnila zastavljenih ciljev. Upravni odbor se sicer zaveda nepriljubljenosti teh ukrepov, vendar pa najbolje plačani slovenski rokometaši vedo, da je to posledica slabih iger in rezultatov v zadnjem obdobju, kar jim je prineslo tudi precejšnjo izgubo točk pri privržencih in navijačih.

Škof bržkone ostaja v Celju

Aktualni kadrovski problematiki in z njo povezani sestavi ekipe tokrat ni bilo namenjeno dosti besed, saj so vsa stališča UO glede odprtih vprašanj jasna. Vratar Gorazd Škof ostaja v Celju, išče se le še domači igralec na desnem krilu. Zahteva članov UO glede vratarja je le ta, da naj vodstvo kluba pospeši razplet. Pravna plat je jasna, Celjani pa bodo prisluhnili tudi vodstvu nemškega Magdeburga, ki je po vseh zapletih šele prejšnji teden navezalo prvi kontakt s celjskim klubom ter njihovi ponudbi, vendar je malo verjetno, da bi Škofa pustili.