V Škofji Loki brez Miliča

Marko Milič je zavoljo težav s stopalom in neodložljivih družinskih obveznosti odpovedal sodelovanje na 16. Dnevu slovenske moške košarke, ki bo v torek v Škofji Loki.

Objavljeno
26. december 2006 11.16
Ljubljana - Marko Milič, najboljši košarkar Uniona Olimpije v tej sezoni in eden od glavnih nosilcev igre slovenske reprezentance v zadnjem desetletju, je zavoljo težav s stopalom in neodložljivih družinskih obveznosti, odpovedal sodelovanje na 16. Dnevu slovenske moške košarke, ki bo v torek v Škofji Loki.

"To, da sta zame glasovali kar dve tretjini vseh ljubiteljev košarke, ki so določili začetni peterki, si štejem v veliko čast, a odločil sem se, da nekaj zaporednih prostih dni izkoristim za to, da kolikor je le mogoče pozdravim kronično poškodbo stopala, si odpočijem in preživim nekaj trenutkov z družino. Ravno na 16. Dan slovenske moške košarke imam neodložljive obveznosti, menim pa, da bo prireditev tudi brez mene dovolj privlačna. Navsezadnje so se organizatorji odločili priložnost nameniti mladim in tudi prav je, da ti stopijo na plan," je v sporočilu za javnost zapisala Košarkarska zveza Slovenije (KZS).