Vladimir Radmanović poškodovan

Vladimir Radmanović, soigralec slovenskega košarkarja Saše Vujačiča pri severnoameriškem moštvu NBA Los Angeles Lakers, bo moral zaradi poškodbe rame za dva meseca na prisilni počitek.

Objavljeno
20. februar 2007 17.59
Vlaidmir Radmanović
Los Angeles - Vladimir Radmanović, soigralec slovenskega košarkarja Saše Vujačiča pri severnoameriškem moštvu NBA Los Angeles Lakers, bo moral zaradi poškodbe rame za dva meseca na prisilni počitek, so zapisali na spletni strani kluba. Srbski reprezentant je bil med krajšim premorom za tekmo zvezd "All-Star" na oddihu v Park Cityju, kjer mu je spodrsnilo na ledu in si je težje poškodoval ramo.

Radmanovića so po vrnitvi iz Utaha podrobno pregledali klubski zdravniki, magnetna resonanca pa je pokazala, da ima izpahnjeno ramo. "Jasno je, da Radmanović ne bo mogel igrati vsaj do sredine aprila in to je za nas nov udarec, katerih je to sezono polno. Trener Phil Jackson se bo moral odločiti, kdo bo srbskega košarkarja nadomestil v začetni peterki," je dejal tiskovni predstavnik kluba John Black.

Za Radmanovića je to prva sezona v dresu Jezernikov, s katerimi je podpisal petletno 30 milijonov dolarjev vredno pogodbo.