Vstopnice za v Ljudski vrt le prek spleta

Nogometna zveza Slovenije bo v torek začela s prodajo vstopnic za povratno tekmo dodatnih kvalifikacij za SP v JAR med Slovenijo in Rusijo, ki bo 18. novembra. Vstopnice bo zaradi velikega povpraševanja možno kupiti le prek spletnega portala NZS.

Objavljeno
30. oktober 2009 17.38
Stadion Ljudski vrt
Š. Ro./STA
Š. Ro./STA
Ljubljana - V torek, 3. novembra, se bo ob 12. uri začela prodaja vstopnic za povratno tekmo med Slovenijo in Rusijo, ki bo 18. novembra s pričetkom ob 20.45 v mariborskem Ljudskem vrtu. V internetni prodaji bo za splošno javnost na voljo 4726 vstopnic, so sporočili z Nogometne zveze Slovenije.

 

Vstopnice namenjene splošni javnosti bo možno kupiti ekskluzivno preko spletnega portala Nogometne zveze Slovenije (www.nzs.si). Tokrat bo za vstopnico prve kategorije potrebno odšteti 25 evrov (otroci 13 evrov), za vstopnico druge kategorije pa 20 evrov (otroci 10 evrov).

 

Način prodaje vstopnic so tokrat zaradi velikega povpraševanja nekoliko priredili, saj bo uporabnik po prihodu na nzs.si in kliku na povezavo za začetek prodaje preusmerjen v t.i. "čakalno sobo", ki deluje kot ščit pred preobremenitvijo spletnega strežnika ob prevelikem obisku spletne prodajalne. Mehanizem med tistimi, ki so v "čakalni sobi" izbere naključne uporabnike po verjetnostnem ključu, katere potem preusmeri v spletno prodajalno, kjer lahko v miru opravite svoj nakup; vključno z registracijo, v časovnem oknu 15 minut.

 

Za organizirane navijaške skupine bo sicer na voljo 2017 vstopnic, ruski navijači bodo imeli na razpolago 1266 vstopnic, nogometna družina (nogometni delavci, MNZ, klubi, NZS) bodo imeli na voljo 2162 vstopnic, člani reprezentance 464 vstopnic, poslovnih vstopnic je 730, sponzorji, oglaševalci in drugi komercialni partnerji pa se lahko nadejajo 1145 vstopnic.