Flisar z modnih pist na Kanarske otoke

Preden se Filip Flisar znova poda na sneg, se je naužil še nekaj sonca na Kanarskih otokih.

Objavljeno
30. september 2013 15.17
Š. Ro., šport
Š. Ro., šport

Najboljši slovenski smučar prostega sloga Filip Flisar se je pred začetkom zime že oskrbel s toplimi oblačili. V njih se je že sprehodil tudi kot maneken in ob odprtju nove športne trgovine AND by Andraž, ki z njim sodeluje že iz časov »pred brki«, prijetno presenetil vse zbrane v ljubljanskem nakupovalnem središču. »Priznam, da modne brvi niso ravno moje področje. Se bom raje držal kar belih strmin,« je o manekenski vlogi priznal Flisar, nato pa že odhitel novemu izzivu naproti.

Preden se za nekaj mesecev poda na sneg, se je namreč še želel naužiti nekaj sonca in odpotoval na Kanarske otoke. Na Fuerteventuri je deskal na valovih. Četudi so ga v pripravljalnem obdobju mučile bolečine v peti, je v svojem slogu le zamahnil z roko, češ, da to zanj ni nobena ovira.

Flisar si je tako po napornih snežnih pripravah z alpskimi smučarji v Čilu vzel nekaj oddiha, medtem ko se slovenska reprezentanca v smučarskem krosu že trenira na Hintertuxu. Mariborčan se bo ekipi Primoža Vrhovnika priključil na naslednjem snežnem treningu.