Bleščeče, pisano in srčno

Nekaj ročno skupaj danega, z občutkom in smislom za barve ter predvsem navdušenjem nad življenjem, ki žari iz vsakega koščka njenega nakita. Ne, ni zlato in tudi sama ne kuje ponoči srebrnih kroglic za uhane (čeprav sumim, da bi ji v prihodnosti znala priskočiti na pomoč četica palčkov). Za enkrat čudežnim bitjem pomaga Erika Felicijan in namesto njih oblikuje unikaten nakit z imenom Patsy.

Objavljeno
23. september 2009 19.19
patsy nakit
Katerina Ferkov
Katerina Ferkov
V današnjih časih pa res ni več problem dobiti nakit. Celo čisto simpatičen nakit.
Saj ga prodajajo povsod. Najdete ga med čokoladkami pred blagajno, na Pošti, v trafikah, zraven revij, v Kinder jajčku, hm, in v vsaki večji trgovini pravzaprav.
Da niti ne omenjamo kupe nakita na morju od zlatih »ketnic« do srebrnega filigrana in morja plastike. No, in potem je tu še Patsy. Nekaj ročno skupaj danega, z občutkom in smislom za barve ter predvsem navdušenjem nad življenjem, ki žari iz vsakega koščka njenega nakita. Ne, ni zlato in tudi sama ne kuje ponoči srebrnih kroglic za uhane (čeprav sumim, da bi ji v prihodnosti znala priskočiti na pomoč četica palčkov). Za enkrat čudežnim bitjem pomaga Erika Felicijan in namesto njih oblikuje unikaten nakit z imenom Patsy. Njen nakit nas nagovarja, naj uzremo lepoto v preprostosti, ta je bleščeča in pisana, ker je vsakdanja in prav zato razkošna v svoji neponovljivosti. Ni navadnega dneva in ni navadnega nakita Patsy. Spletna trgovinica patsy.si, bo odprla svoja vrata enkrat septembra, preverite.