Anže Kopitar spet blestel

Podal je za drugi gol in minuto pred koncem postavil končni izid.

Objavljeno
25. februar 2011 09.58
P. P./STA
P. P./STA
LOS ANGELES – Los Angeles Kingsi Anžeta Kopitarja so na domačem ledu ugnali Minnesoto Wild s 4 : 2. Izdaten delež k 33. zmagi kraljev v tej sezoni je prispeval tudi Hrušičan, ki je v dobrih dvajsetih minutah prispeval podajo pri drugem golu in dobro minuto pred koncem postavil končni izid.

Na lestvici strelcev je 12.

Kopitar je na lestvici strelcev z 58 točkami na 12. mestu. Na 61 tekmah je dosegel 19 golov in 39 podaj, vodi pa švedski napadalec v majici Vancouvra Daniel Sedin z 79 točkami (32 golov in 47 podaj).

Na ledenih ploskvah NHL se je predstavil tudi Jan Muršak, njegov Detroit pa je na domačem igrišču klonil proti Dallasu z 1 : 4. Muršak je na ledu preživel dobrih sedem minut, v tem času pa ni sprožil nobenega strela proti tekmečevemu vratarju Kariju Lehtonenu.

Na sporedu so bile še štiri tekme: Philadelphia je doma ugnala ekipo New York Islanders s 4 : 3, Vancouver pa St. Louis Blues s 3 : 2. Dve tekmi sta se končali z zmagama gostujočih zasedb: Toronto je slavil v Montrealu s 5 : 4, Chicago pa v Nashvillu s 3 : 0.