Filipovski ne ve, kaj bo z Markoto

»Predvsem bi se rad zahvalil Green Dragonsom, to zmago posvečam njim.«

Objavljeno
03. november 2011 10.01
Posodobljeno
03. november 2011 10.01
D. P.
D. P.

LJUBLJANA – Sašo Filipovski je ponosen na svoje igralce, ki so uspešno udejanili njegove zamisli na parketu. Union Olimpija je prepričljivo ugnala poljski Prokom.

Zahvala zvestim navijačem


»Čestitam mojim fantom za srčno in borbeno igro. Predvsem bi se rad zahvalil Green Dragonsom. To zmago posvečam njim, saj so vseh 40 minut navijali za nas. Zadovoljen sem z ritmom in načinom igre,« je uvodoma povedal Filipovski.

Markota resno poškodovan

K zmagi je svoje, pomembnih pet minut in en skok, dodal tudi Damir Markota. Dan pred tekmo je dobil močan udarec v levo ramo. V sredo se je pred tekmo ogreval, potem pa začutil tako bolečino, da nadaljevanje ni bilo mogoče. V drugi četrtini se je odločil, da poskusu. »Stisnil je zobe, kaj več ni šlo. Upam, da ne gre za resno poškodbo. Povsem smo zdesetkani,« priznava Filipovski.

Le šest zapravljenih žog

Njegova ekipa napredejuje iz kroga v krog, kalijo se mladi, izkušeni pa dodajo, ko mladcem zmanjka sape. »Igramo še bolj timsko v napadu, kjer smo tudi zelo borbeni. Dobro nadzorujemo žogo, proti Prokomu smo jih izgubili le šest.«