Italija le v paketu

Nogometna zveza Slovenije je za tekmo z Italijo spremenila način prodaje vstopnic.

Objavljeno
13. februar 2011 11.31
LJUBLJANA – Selektor Matjaž Kek pravi, da je na tekmi proti Albaniji dobil tisto, kar si je želel, in z optimizmom zre v prihodnji kvalifikacijski tekmi, ki bosta 25. marca v Ljubljani proti Italiji in 29. marca v Belfastu proti Severni Irski. Nogometna zveza Slovenije (NZS), ki je ob tem podaljšala pogodbo z opremljevalcem (podjetjem Nike) za šest let (z njim sodeluje od leta 2007), pa je za tekmo z Italijo spremenila tudi način prodaje vstopnic.

Najbrž bodo slabe volje mnogi, ki so si hoteli ogledati le ta dvoboj, saj bo NZS v prodajo ponudila le pakete. Ti bodo vključevali tekmo z Italijo, Estonijo (2. septembra v Ljubljani) in Srbijo (11. oktobra v Mariboru). Cene za različne kategorije so 50, 65 in 85 evrov. Pakete vstopnic je mogoče kupiti na spletni strani nzs.si.

»Na NZS smo se odločili, da navijačem tokrat ponudimo vstopnice za vse tri preostale domače kvalifikacijske tekme Slovenije v paketu. To pa zato, da bi malce umirili izjemno povpraševanje po vstopnicah za Italijo, da nagradimo zvestobo navijačev, ki si bodo lahko s tem nakupom ogledali vse tri tekme, potem je tu varnostni vidik organizacije tekem in tudi ekonomski vidik. Vstopnina je vendarle eden od pomembnejših virov financiranja dejavnosti reprezentance, v prvi vrsti članske, in drugih selekcij ter dejavnosti NZS,« je odločitev za paketno prodajo pojasnil generalni sekretar zveze Aleš Zavrl.