Mazetova: »Let's rock'n'roll!«

Slovenska smučarka po novem z novicami v italijanskem jeziku na svoji spletni strani.

Objavljeno
15. februar 2011 15.18
S. N.
S. N.
GARMISH-PARTENKIRCHEN – Slovenska šampionka Tina Maze je prost dan na svetovnem prvenstvu izkoristila za test vezi in trening veleslaloma, v zapisu na blogu pozdravlja italijanske navijače, veseli pa se nadaljevanja tekmovanja.

Olajšanje je očitno

»Zdaj že imam eno kolajno, želim pa si še več, vendar zgolj želja ni dovolj, treba bo tudi dobro smučati. Počutim se dobro. V ponedeljek in danes smo imeli zelo dobre pogoje za trening. Danes sem na progi Kandahar opravila tri zelo dobre vožnje in testirala tudi vezi, ki sem jih zamenjala tik pred SP. Doslej še nisem vedela, kako bo po menjavi, današnjo vadbo pa sem opravila zelo dobro in sem zadovoljna. Vse skupaj poteka v pravi smeri,« je bila zadovoljna Tina Maze, ki tudi pridno bloga na svoji uradni spletni strani, kjer so po novem novice tudi v italijanskem jeziku za vse fane z Apeninov.

O merjenju časa nič dobrega


»Videti je, da je forma prišla v pravem času. Že na prvi tekmi v super G-ju sem pokazala dobro vožnjo, ampak prisotne je bilo še vedno nekaj negotovosti, pa tudi okoliščine niso dopuščale višje uvrstitve (... kaj se bo izcimilo iz protesta, glede napačne časovne meritve, ne vem, vem pa, da verjetno ni dovolj za kolajno). Na kombinaciji, kjer mi je končno uspelo priti na stopničke in osvojiti naslov svetovne vice prvakinje, so stvari stekle veliko bolje in uspeha smo se noro razveselili. 'Kolajno imamo!!!' je vriščalo v cilju ...« zapiše Mazetova.

Dobre volje ne manjka

»No začelo se je dobro, naj se še nadaljuje tako in naj bo sreča tokrat na moji strani. Lepo pozdravljam tudi vse italijanske navijače, ki lahko po novem prelistajo stran tudi v svojem jeziku.

Let's rock'n'roll!

Pozdravček, Tina,« konča Mazetova.