Mourinho novinarjem, da so hinavci

Trener Reala meni, da so nekateri nogometni klubi privilegirani.

Objavljeno
02. marec 2011 16.46
Mo. S.
Mo. S.
MADRID – Trener nogometnega kluba Real José Mourinho meni, da so nekateri klubi glede časovne razporeditve tekem v prednosti pred drugimi, zato je enemu od novinarjev, ki so mu postavljali vprašanja, zabrusil kar, da je hinavec. Za izpad se je pozneje opravičil in poskušal razložiti položaj, ki ga je pahnil v žaljenje nič krivega predstavnika sedme sile.

Potem ko je Real preteklo soboto z Deportivom odigral 0 : 0, s čimer se je zaostanek kraljevega kluba za vodilno Barcelono povečal na sedem točk, igralci niso imeli dovolj časa za počitek pred naslednjo tekmo, ki so jo v torek igrali proti Lyonu, je dejal Mourinho. Svoje nezadovoljstvo je vnovič izrazil v sredo, ko je povedal še, da je Barcelona naslednjo tekmo igrala šele po petih dneh.

»Vi ste tisti, ki bi morali govoriti in poročati o tem problemu. K njemu lahko pristopite na študiozen, resen, lahko pa tudi na hinavski način,« je povedal novinarjem. Nato je dodal še, da se ne boji povedati resnice in da je njihov problem, če so dvolični ter tako izrazil svoje mnenje o (ne)pisanju na to temo.