Pred tekmo z Američani vsi optimistični

Vzdušje v ekipi sproščeno, kapetan pa bo znan do tekme z ZDA.

Objavljeno
11. november 2011 15.50
Posodobljeno
11. november 2011 15.50
M. U./STA
M. U./STA
PTUJ – Slovenska nogometna reprezentanca se bo v torek v Stožicah v prvi tekmi pod vodstvom novega selektorja Slaviše Stojanovića pomerila na prijateljski tekmi z ZDA. Selektor Stojanović in varovanci so doslej opravili tri skupne treninge, novi selektor pa je s pristopom reprezentantov k delu zelo zadovoljen, tudi zaradi tega je njegovo delo bistveno olajšano. »Imamo sicer nekaj težav, v ekipi zaradi poškodbe ne bo Mateja Mavriča, zbolel je tudi Mišo Brečko, ampak drugače je v redu. Gremo korak za korakom, igralci izpolnjujejo naloge in moje delo je bistveno olajšano,« je dejal Stojanović.

Vzdušje v ekipi sproščeno, kapetan bo znan do torkove tekme

»Po pravici povedano o tem še nisem razmišljal. Izbral ga bom sam, imamo še nekaj časa, da se odločimo, do torka ga bomo že imenovali. V torek igramo proti zelo kakovostni reprezentanci, pripravili pa se bomo maksimalno. Ekipo pripravljam v želji po zmagi,« je še povedal Stojanović.

Pred obračunom z ZDA optimizem tudi med igralci

»Nisem tukaj, da bi ocenjeval selektorja. Sam pač igram in to je šele začetek nekega obdobja. Treniramo dobro, bomo videli,« je povedal Bojan Jokič. Ekipa se bo ob koncu tedna preselila na Brdo, kjer bo trening potekal v ponedeljek, nato pa bo moštvo znova zamenjalo »bazo«, saj ima igrišče na Gorenjskem nekoliko slabšo travnato površino. Kje bodo naši nogometaši trenirali potem, še ni znano.