E-pismo bralca: Nismo davkoplačevalci krivi za poboje, ki jih je izvedla komunistična oblast!

Prvo za žive poskrbet, da bodo siti, potem pa, če kaj ostane, naj se grejo kosti preiskovat!

Objavljeno
04. marec 2013 14.32
dja/BARBARA ROV
Goran Miočinović, Postojna
Goran Miočinović, Postojna

Že večkrat sem bral o pobojih in odkrivanju grobišč. Nekako mi ne gre skupaj to, da ima to čez ministrstvo za delo, družino. To je nekako neokusno, smešno. Ime ministrstva pove, s čim naj bi se ukvarjalo. In v naši državici ima zadosti dela. Veliko družin je v stiski, ki bi jim lahko pomagali.

Nismo mi davkoplačevalci krivi za te poboje, ki jih je izvedla komunistična oblast! Oni so pobijali, mi pa moramo to plačevati. Med tem ko so noše družine na robu preživetja. Ljudje ne dobivajo plače, mnogi so lačni, mi pa bi izkopavali mrtve, milijone zapravili, da bi ugotovili kdo so bili, medtem pa naši ljubi Slovenci životarijo.

Toliko denarja zapravljati za grobove, medtem pa pravim, mladi Slovenci nimajo strehe nad glavo! Naj te mrtve pustijo tam, kjer so, naj jim dajo mir, saj bo kmalu sto let od tega!

Tudi Amerikanci so delali zločine in jih še delajo. V Nemčiji so jih po drugi svetovni vojni pustili 100.000 umreti od lakote v taborišč, Dresden so zravnali brez potrebe, v Vietnamu so pobijali in požigali z napalmom, Italijani so svoje zločine zamolčali, mi se pa tukaj nekaj gremo. Prvo za žive poskrbet, da bodo siti, potem pa, če kaj ostane, naj se grejo kosti preiskovat! To tako je. Končno je to denar nas vseh v tej državi in ni prišel z neba. Ministrstvo za delo in družino, ta je dobra. Oni naj imajo v pristojnosti tisto, kar jim piše v naslovu!! Naj raje skrbijo za žive družine, da bodo manj hodili na Karitas in Rdeč križ. Še Janez Janša je rekel: Ljudje morajo razumet, da denarja ni!! Pravzaprav je, ogromno ga je in mislim, da ga zdaj ni treba zapravljat za mrtve, ko ga še živi nimajo!!