E-pismo bralke: Z logoterapijo nad strahove

Metoda nasprotne namere je zelo učinkovita pri premagovanju erektilne disfunkcije psihičnega izvora.

Objavljeno
03. oktober 2012 14.55
imo*STRAH
Tamara Laris
Tamara Laris

Razne fobije in strahove je z velikim uspehom zdravil dunajski psihiater, nevrolog in oče logoterapije dr. VIKTOR E. FRANKL. Za zdravljenje fobij je razvil genialno zasnovano metodo nasprotne namere. Skupaj s svojimi učenci in sodelavci je ozdravil nepregledno množico trpečih ljudi, ki so za hudimi simptomi trpeli in se prej neuspešno zdravili tudi po več desetletij.

Če si želite pomagati z metodo nasprotne namere, je najboljše, da poiščete usposobljenega logoterapevta ali pa preštudirajte Franklove strokovne knjige, kot so: ZDRAVNIK IN DUŠA, VOLJA DO SMISLA... Njegova najbližja učenka ELISABETH S. LUKAS je napisala poleg ostalih tudi navdihujoči knjigi TUDI TVOJE TRPLJENJE IMA SMISEL in VSE SE UGLASI IN IZPOLNI.

Metoda nasprotne namere je zelo učinkovita pri premagovanju erektilne disfunkcije psihičnega izvora. Pri tem je partnerkina pomoč neprecenljiva, zato je najbolje, da se oba partnerja seznanita s to metodo.

Pri premagovanju raznih fobij in strahov, pa si lahko pomagamo tudi s homeopatijo. Če živite v bližini Ljubljane, vam priporočam našega odličnega homeopata dr. Miloša Žužka, ki deluje na Metelkovi v Ljubljani. Je sodelavec in prevajalec enega najslavnejših še živečih homeopatov na svetu, Grka Georgea Vithoulkasa, dobitnika alternativne Nobelove nagrade. Gospod Vithoulkas je na grškem otoku Alonissos ustanovil ugledno homeopatsko šolo, na katero so se nekdaj lahko vpisovali samo doktorji medicine. Danes pa je omogočen študij homeopatije vsem zainteresiranim z znanjem angleščine tudi na daljavo preko svetovnega spleta.