Pet finalistov za najbolj priljubljeno kočo

Akcija, v kateri z vašim sodelovanjem iščemo najbolj priljubljeno planinsko kočo, je dosegla prvi odločilni trenutek.

Objavljeno
29. avgust 2013 14.33
grgic/Julijske Alpe
uredništvo Nedela
uredništvo Nedela

S številnimi predlogi, ki ste nam jih poslali, ste določili pet finalistov. Povejmo, da je bil izid zelo tesen in da do konca štetja glasov ni bilo jasno, katera koča se bo prebila v finale. V peterici, ki ima med vami največ privržencev, so:

* Mozirska koča na Golteh,

* Poštarski dom na Vršiču,

* Pogačnikov dom na Kriških podih,

* Koča na Dobrči in

* Krekova koča na Ratitovcu.

Odločitev, katera od teh planinskih koč si zasluži laskavi naslov najbolj priljubljene in lepo nagrado, je znova v vaših rokah. Vabimo vas, da med petimi objavljenimi finalistkami izberete tisto, ki jo hranite v najlepšem spominu s svojih obiskov v gorah. Vaše glasove bomo zbirali do 8. septembra. Če ste v dvomu, katero izbrati, imate dovolj časa, da katero od njih obiščete in se prepričate, ali je vredna vašega glasu. Znova objavljamo nagradni kupon, na katerega lahko vpišete kočo, ki je po vašem mnenju najbolj prijazna do planincev. Lahko pa glasujete tudi po internetu, saj glasovnice objavljamo v časopisu in na spletni strani www.delo.si.

Med vsemi, ki boste glasovali, bomo vsak teden izžrebali štiri nagrajence. Zmagovalca akcije bomo objavili 15. septembra.

Bralce Nedela tudi vabimo, da nam pošljete fotografijo, ki ste jo posneli pred svojo najljubšo kočo, in jo pospremite z nekaj vtisi. Eno od njih bomo vsak teden objavili v časopisu, druge bodo na ogled na spletni strani delo.si in Nedelovem facebooku. Fotografijo s kratko utemeljitvijo in svojimi podatki pošljite na naslov Nedelo, Dunajska 5, 1509 Ljubljana, ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Avtorja ali avtorico objavljene fotografije čaka nagrada, moški ali ženski brivnik.

Nagrajenci:

Planinski vodnik Po gorah severovzhodne Slovenije prejme Ranko Djokič iz Pirana, zemljevid Jalovec in Mangart dobi Edo Kralj z Raven na Koroškem, športna sončna očala Cebe pa Helena Juvan iz Domžal in Anto Mišković iz Maribora.