V živo: Kreativno jutro s Tinetom Lugaričem

Projekt širjenja dobrih idej ob 9.30 v živo tudi na spletnem Delu: tokrat predava vsestranski kreativec Tine Lugarič.

Objavljeno
10. september 2014 11.39
Tine Lugarič - tekstopisec 08.septembra 2014
Delo.si
Delo.si

Ljubljana - Kreativno jutro bo tokrat popestril vsestranski kreativec, skejter in reper Tine Lugarič, ki je diplomirani komunikolog, ki že deveto leto opravlja delo kreativca v oglaševalskih agencijah.

Zadnja leta skrbi za tržno-komunikacijske zgodbe največjih slovenskih naročnikov na agenciji Pristop, za svoje delo pa je prejel več kot 60 domačih in mednarodnih nagrad. Pravi, da delo kreativca zahteva neprestano prežo za idejami, ker pa svoje delo dojema kot hobi, si raje reče, da je delohobik. Kot skejter in član mariborskega rap kolektiva Tekochee Kru velik vir kreativnega navdiha črpa prav iz urbanih kultur, red in disciplino pa s svoje 20-letne poti med borilnimi veščinami.

***

Kaj sploh so kreativna jutra?

Gre za projekt širjenja dobrih idej pro bono, ki se je začel pred leti v New Yorku in se razširil v skoraj sto mest po vsem svetu. Tudi v Ljubljano. Gre za to, da se ljudje, željni novih spoznanj in zanimivih izkušenj, enkrat na mesec srečajo ob zajtrku in prisluhnejo zgodbi. Osebni izkušnji. Nori ideji najbolj uspešnih ljudi.

Mreža Creative mornings je tako prerasla v globalno skupnost, katere del je tudi slovenska prestolnica. Enkrat na mesec v njej ob zajtrku poteka brezplačno predavanje gosta, ki ima zanimivo življenjsko zgodbo.

Danes je to Tine Lugarič.

***

Medijska hiša Delo je medijski sponzor projekta Creative Mornings Ljubljana.